Hoe werkt het online invullen van een DISC analyse?

You are here:
< All Topics
Table of Contents

Deelnemers ontvangen van jou een kant-en-klare uitnodiging, inclusief een invulinstructie en een link. Deze instructie en link heb je van onze backoffice ontvangen.
Zodra ze op die link klikken vullen ze hun naam en e-mailadres is, en een wachtwoord.
Let op: naam en emailadres moet altijd uniek zijn voor het systeem.
Daarna vullen zij een heel aantal vragen in. Bij de DISC, leiderschap en de sales analyse is dit 1 scherm met 24 vragen. Bij Denkstijlen en Drijfveren komen daar 2 schermen bij.
Let op: het is niet mogelijk om tijdens het invullen terug te klikken naar een vorig scherm!

Als de analyse is voltooid klikken ze op de knop voltooien.
Daarna wordt gemeld dat de analyse goed is afgesloten en worden ze doorgelinkt naar jouw website of de website van DISC Factor B.V.
Filmpje invullen analyse