Zijn er meer aanbieders van DISC analyses en waarin onderscheiden jullie je van anderen?

You are here:
  • Main
  • DISC Factor
  • Zijn er meer aanbieders van DISC analyses en waarin onderscheiden jullie je van anderen?
< All Topics
Table of Contents

Er zijn wereldwijd enkele grote aanbieders van DISC en in Nederland diverse vertegenwoordigers en aanbieders.
DISC Factor B.V. is de officiële vertegenwoordiger van PeopleKeys Inc. USA.
Wij leiden mensen op in Nederland en België, en verzorgen teamtrainingen en andere DISC ondersteuning voor diverse landen in Europa.

De DISC analyses van PeopleKeys Inc. zijn praktisch, toegankelijk geschreven en geven de DISC stijl van een persoon uniek weer in drie grafieken. De uitleg van deze grafieken biedt een wereld van kennis en inzicht, inzetbaar voor elke situatie en elk personeel vraagstuk of individuele coachvraag.

DISC Factor B.V. maakt een bewuste keuze om de prijsstelling van deze DISC Analyses en de Certificeringsopleiding gunstig te houden. Wij willen dat dit unieke instrument voor iedereen toegankelijk kan zijn. Er zijn dan ook geen jaarlijks terugkerende licentiekosten. Slechts een minimale afname van 5 DISC Analyses per 3 jaar wordt overeengekomen. Je Certificering/Licentie blijft verder onbeperkt gelden.

En last but not least blijven wij elke keer nieuwe materialen ontwikkelen, die na de opleiding op velerlei manieren ingezet kunnen worden. Kleurrijk en goed verzorgd materiaal, wat onderdeel kan worden van je diensten of training/coaching.
Zie daarvoor ons Productoverzicht.