AnderZ Trainen

Met impact, veranderend en ervaringsgericht

AnderZ Trainen

Leer het geheim van trainingen die een veranderingsimpact hebben en een blij gevoel geven zonder in een therapeutische knuffel sessie te vervallen…!

Mensen trainen en opleiden is misschien wel het leukste vak op deze aardbol…! Niets geeft meer energie dan dat mensen voldaan de zaal verlaten en vol enthousiasme jou bedanken voor de geweldige training…. Toch?

Maarrrrrr….

De ‘proof of the pudding’ is of ze er mee aan de slag gaan….

Heeft mijn training werkelijk een veranderingsimpact of was het slechts vooral een leuke eenmalige ervaring…

Het geleerde komt vaak wel via het hoofd binnen. En blije hoofden gaan dan weer huiswaarts… Maar alleen mensen die geraakt zijn in hun ‘hart’ veranderen echt… toch?

Wat nu als je het geheim leert kennen om meteen in de training al… door te pakken naar hart (belevingsniveau) en handen (de dagelijkse weerbarstige praktijk) zonder dat mensen een knuffelsessie hoeven te ondergaan…

Van…
‘goh, dit was een leuke training’

Naar…
‘wow dit verandert mijn kijk, doen en laten op de hele situatie…!’

Linker- én rechterhersenhelften gebruiken in je trainingen….?
Dat is de geheime sleutel die jouw trainingen van ‘leuk’ naar ‘wow’ brengen.
Je kunt dit leren en zelf ondergaan in de training ‘AnderZ trainen’ van Lex Mulder en Carole Beelen.

“Dit had ik écht veel eerder moeten doen”, is een vaak gehoorde reactie van deelnemers.
Een absolute aanrader!

Blijf géén goeie leuke trainer….
Leer AnderZ trainen…!

Voor jou als professional is het resultaat van deze tweedaagse training groot. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de deelnemers van jouw groepen.

Wat je o.a. leert:

  • Hoe je leerervaringen langer laat beklijven door het levensecht te maken.
  • Samen met deelnemers ter plekke concrete en haalbare oplossingen creëren voor situaties waar men al soms jaren tegenaan loopt.
  • Je leert trainingen vormgeven en faciliteren die je op elke training kunt toepassen zonder dat trainingen saai worden en op elkaar gaan lijken.

Deelnemers en organisaties zullen je vaker terugvragen omdat je toch wel erg vaak de wauw-factor bereikt met je trainingen. Rondom deze manier van trainen heeft Lex Mulder diverse boeken geschreven die helpen om theorie en oefeningen nog eens na te lezen.

Deze training is geschikt voor DISC Factor gecertificeerde trainers, die een volgende stap willen zetten in het professionaliseren van hun trainersstijl binnen hun bedrijf of organisatie. De training wordt alleen incompany gegeven. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De training AnderZ & Ervaringsgericht Trainen wordt gegeven op twee opvolgende dagen.

De investering voor de tweedaagse training Anderz & Ervaringsgericht Trainen ontvang je op aanvraag via info@discfactor.nl

“Als je al een tijd DISC training geeft en behoefte hebt aan meer een beeldende werkvormen is deze training een must!”

“Boeiend, inspirerend met twee trainers die het groepsproces op waarde begeleiden”

“Het enthousiasme en de professionaliteit van Lex en Carole dragen er zorg voor dat de energie steeds hoog blijft. De afwisseling en het interactieve programma zorgen voor een geweldige leerervaring. De wijze van kennisoverdracht is geweldig. De deelnemer wordt steeds ‘meegenomen’ in een verhaal en leert door te doen!”

Data & aanmelden

Helaas al vol

Beschikbare data

Kijk ook eens bij onze training

Verbindend Samenwerken met DISC

AnderZ Trainen

Leer het geheim van trainingen die een veranderingsimpact hebben en een blij gevoel geven zonder in een therapeutische knuffel sessie te vervallen…! Mensen trainen en opleiden is misschien wel het leukste vak op deze aardbol…! Niets geeft meer energie dan dat mensen voldaan de zaal verlaten en vol enthousiasme jou bedanken voor de geweldige training…. Toch? Maarrrrrr…. De ‘proof of the pudding’ is of ze er mee aan de slag gaan…. Heeft mijn training werkelijk een veranderingsimpact of was het slechts vooral een leuke eenmalige ervaring… Het geleerde komt vaak wel via het hoofd binnen. En blije hoofden gaan dan weer huiswaarts… Maar alleen mensen die geraakt zijn in hun ‘hart’ veranderen echt… toch? Wat nu als je het geheim leert kennen om meteen in de training al… door te pakken naar hart (belevingsniveau) en handen (de dagelijkse weerbarstige praktijk) zonder dat mensen een knuffelsessie hoeven te ondergaan… Van… ‘goh, dit was een leuke training’ Naar… ‘wow dit verandert mijn kijk, doen en laten op de hele situatie…!’ Linker- én rechterhersenhelften gebruiken in je trainingen….? Dat is de geheime sleutel die jouw trainingen van ‘leuk’ naar ‘wow’ brengen. Je kunt dit leren en zelf ondergaan in de training ‘AnderZ trainen’ van Lex Mulder en Carole Beelen. “Dit had ik écht veel eerder moeten doen”, is een vaak gehoorde reactie van deelnemers. Een absolute aanrader! Blijf géén goeie leuke trainer…. Leer AnderZ trainen…!
Voor jou als professional is het resultaat van deze tweedaagse training groot. Niet alleen voor jezelf maar ook voor de deelnemers van jouw groepen. Wat je o.a. leert:
  • Hoe je leerervaringen langer laat beklijven door het levensecht te maken.
  • Samen met deelnemers ter plekke concrete en haalbare oplossingen creëren voor situaties waar men al soms jaren tegenaan loopt.
  • Je leert trainingen vormgeven en faciliteren die je op elke training kunt toepassen zonder dat trainingen saai worden en op elkaar gaan lijken.
Deelnemers en organisaties zullen je vaker terugvragen omdat je toch wel erg vaak de wauw-factor bereikt met je trainingen. Rondom deze manier van trainen heeft Lex Mulder diverse boeken geschreven die helpen om theorie en oefeningen nog eens na te lezen.
Deze training is geschikt voor DISC Factor gecertificeerde trainers, die een volgende stap willen zetten in het professionaliseren van hun trainersstijl.
De training AnderZ & Ervaringsgericht Trainen wordt gegeven op twee opvolgende dagen. De investering voor de tweedaagse training Anderz & Ervaringsgericht Trainen ontvang je op aanvraag via info@discfactor.nl

Beschikbare data

  • Donderdag 12 en vrijdag 13 oktober van 10.00-17.00 uur – Veenendaal
Wij trainen volgens de huidige corona-richtlijnen van het RIVM. Meer informatie vind je hier.

"Als je al een tijd DISC training geeft en behoefte hebt aan meer een beeldende werkvormen is deze training een must!"

"Boeiend, inspirerend met twee trainers die het groepsproces op waarde begeleiden"

"Het enthousiasme en de professionaliteit van Lex en Carole dragen er zorg voor dat de energie steeds hoog blijft. De afwisseling en het interactieve programma zorgen voor een geweldige leerervaring. De wijze van kennisoverdracht is geweldig. De deelnemer wordt steeds ‘meegenomen’ in een verhaal en leert door te doen!"