Samen werken we aan een wereld van

betrokkenheid, voldoening en resultaten

CONTACT
BROCHURE

Over ons

Inspirerend Motiverend

Ons bedrijf is ooit begonnen onder naam ‘Inspirational Learning Events’. Wij hadden en hebben iets met inspireren, leren en korte momenten. Dit bleek in praktijk een niet zo handige naam en is al snel DISC Factor geworden.

Wat wij steevast terugkrijgen van mensen is dat onze trainingen en opleidingen zeer inspirerend zijn en mensen sterk motiveert om nieuwe wegen in te slaan en persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

Inspirerend Motiverend, dat is onze pay-off en vanuit die gedachte zetten wij ons iedere dag in om de wereld een stukje mooier te maken. Onze missie is dan ook:

Samen werken we aan een wereld van betrokkenheid, voldoening en resultaten door Inspirerende en Motiverende Dimensies In Samenwerking te Creëren

DISC Factor in het kort

Wat wij bieden

  • Wij helpen mensen en organisaties in het ontdekken en maximaliseren van talent en potentieel.
  • Wij ondersteunen je met behulp van opleiding, coaching en assessments om de beste mensen te werven en te behouden voor jouw organisatie.
  • Wij leren je en jouw team hoe je zich kunt ontwikkelen tot een high performance team.
  • Wij geven je de beste middelen in handen om de beste mensen op de arbeidsmarkt te kunnen spotten meteen… de eerste keer.
  • Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten voor verdieping, herkenning en inspiratie.
  • Wij werken intensief samen met bedrijven voor optimaal resultaat.

Wij zijn aangesloten bij en partner van…

Onze organisatie voldoet aan de strenge universitair vastgestelde criteria van The International Board of Certified Trainers en is gerechtigd om de titel CT-HRDC te dragen (Certified Trainer- Human Resource Development Consultant). Het is een keurmerk dat garant staat voor professionaliteit en kwaliteit binnen het veld van Human Resource Development.

PeopleKeys Inc.

Over 35 years as a world leader in behavioral analysis, unlocking human potential and creating stronger teams!

Wij zijn hét agentschap en Master Trainingscentrum voor de Benelux en delen van Europa van de wereldmarktleider in DISC- en andere assessments: DISC Insights – PeopleKeys Inc. Hierdoor zijn wij exclusief gerechtigd om officiële DISC licentietrainingen te verzorgen en hun producten aan te bieden.

Wetenschappelijk onderzoek & Behavioral Economics

Met ons gezamenlijk bedrijf DISCdataLab doen we regelmatig wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Behavioral Economics en marktonderzoek. Zo kunnen we bijvoorbeeld psychografische analyses doen, marktonderzoek en database verrijking.

Hier zie je een voorbeeld van een psychografische kaart op basis van 8 DISC-leefstijlen typeringen en meer dan 20 jaar onderzoek in Nederland.